Teclats studio

De Teclats studio van Ton is gevestigd in zijn woonplaats Velp (bij Arnhem). Hij is er graag. Om eigen werk op te nemen, maar zeker ook om anderen de gelegenheid te geven muziek op te nemen. Hij fungeert daarbij vaak als coach en producer. Met zijn jarenlange ervaring beheerst hij bovendien de opnametechniek tot in de kleinste details en ook de mixage is bij hem in goede handen. In de loop der jaren hebben veel instrumentalisten en vocalisten zijn intieme studio als een ideale broedplaats ervaren.

Een inspirerende en sfeervolle ruimte, technisch perfect. De gastvrijheid en productionele kwaliteiten van gastheer Ton Snijders. Ik kom er heel graag.
Frank Boeijen
Image

Alles kan

Bij de Teclats studio kan je terecht voor schrijfsessies, het opnemen van demo's tot en met een compleet gemixte productie. Uiteraard is Ton ook beschikbaar om toetsenpartijen in te spelen. Ondanks het feit dat (bas)gitaar niet zijn primaire instrument is, kan hij ook hierop goed genoeg uit de voeten om in veel gevallen partijen in te spelen. Hetzelfde geldt voor accordeon en verschillende percussie instrumenten. Ook beschikt Ton over een zeer uitgebreid netwerk van topmuzikanten, waardoor hij eigenlijk altijd geschikte musici kan aandragen om jouw project naar een nog hoger plan te tillen.

Wat een fijne plek is dit!
Youp van 't Hek

Studiogasten

Frank Boeijen

Verschillende Frank Boeijen albums zijn opgenomen, geproduceerd en gemixt in de Teclats studio, onder andere Genade, Palermo en Subliem Gebaar.

Youp van 't Hek

Een gedeelte van zijn meest recente liedjesalbum Huisje aan C is opgenomen en gemixt in de Teclats studio.

Liesbeth List

Haar laatste  studio album Echo uit 2015 is opgenomen in de Teclats studio. Ton produceerde het album samen met Lené te Voortwis.

Vele anderen

Met onder anderen Stef Bos. Diggy Dex, Alain Clark en Daniël Lohues

Zeer muzikaal, creatief en authentiek. Veel kennis en beheersing van de apparatuur.
Duncan Mac-Nack
  • Teclats Studio Ton Snijders ProTools